Plačilo

Plačilo je možno preko PayPal sistema - PayPal plačilo s kreditnimi karticami MasterCard, Visa, Maestro - sistem za varno spletno plačevanje imenovano PayPal (link). PayPal je pooblaščeni prodajalec blaga in storitev Zavoda Mark in Lisa. Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last Zavod Mark in Lisa.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko DHL, Pošte Slovenije in njenih korespondenčnih partnerjev v posameznih državah ter GLS (General Logistics Systems) in njegovih korespondenčnih partnerjev. V spodnji tabeli je navedeno, katera dostavna služba dostavlja izdelke, kupljene v spletni trgovini Mark + Lisa.com, v posamezni državi.

 

DHL, DPD

Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Irska, Islandija, Kanada, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija, ZDA

POŠTA SLOVENIJE

Avstralija, BIH, Črna gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

GLS

SlovenIja


Za dostavo je zaračunan pavšalni znesek glede na kraj dostave (država). Za kupce iz držav, ki so članice Evropske unije, se pri znesku dostave obračuna DDV. Pri kupcih iz držav, ki niso članice Evropske unije, DDV ne obračuna. Glej spodnjo tabelo.

Cenik dostave za kupce iz držav, ki so članice Evropske unije


Država

Cena dostave v EUR (z DDV)

Slovenija

4

Hrvaška, Austrija, Nemčija, Belgija, Luxemburg, Nizozemska, Danska, Italija

15

Češka, Slovaška, Poljska, Madžarska, Velika Britanija, Francija, Estonija, Finska, Litva, Latvija, Španija, Romunija, Švedska, Ciper, Malta

28

Bulgarija, Irska, Portugalska, Grčija

40


Cenik dostave za kupce iz držav, ki niso članice Europske unije

Država

Cena dostave v EUR (z DDV)

Izven EU

Cena je odvisna od naročila (količina, razdalja, teža)


Opozorilo za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije: kupci so dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu. Zavod Mark in Lisa ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Cenik dostave lahko Zavod Mark in Lisa kadarkoli spremeni. Prav tako lahko Zavod Mark in Lisa izbere drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje izvedeno.

DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga je 14-21 delovnih dni.

Košarica  

Ni produktov

Poštnina 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Cene so z davkom

Prijava na novice

*Vaš email naslov:

PayPal